donderdag 7 september 2017

Ballonvaart Sterksel - Elsendorp

Win met jouw foto van VK Van Gaal een ballonvaart!

19 AUGUSTUS 2017 - 08:36
HEEZE - Vriendenkring Van Gaal heeft voor deze 60ste Brabantsedag gekozen voor het onderwerp ‘Een vermakelijke vlucht op hete lucht’. Joekels van luchtballonnen staan klaar voor vertrek met passagiers en piloten in de rieten manden. Ze zwaaien en lachen enthousiast. Maar sommigen hebben toch wel knikkende knieën; zullen ze veilig landen? Een stoot warme lucht van de gasbranders, de ballast van zandzakken gaat overboord, touwen worden losgemaakt, mensen klappen en juichen: daar gaan ze! 
Vriendenkring Van Gaal zorgt met haar negen luchtballonnen voor een kleurrijk schouwspel dat u zeker gaat verrassen. Alsof u zélf in de luchtballon zit.
Win twee kaarten voor een ballonvaartAlsof? Vriendenkring Van Gaal gaat twee mensen ook een echte ballonvaart bezorgen: Op zondagavond 27 augustus ná de optocht zal er een ballon vertrekken waarvoor jij kaartjes kunt winnen! 
Wat moet je hiervoor doen? Maak tijdens de optocht op zondag 27 augustus een foto van Vriendenkring Van Gaal en deel deze op Facebook, op Twitter of op Instagram met daarbij #vkvangaal en #westfalengassen. Uit alle inzendingen worden na de optocht twee winnaars gekozen die daadwerkelijk met de luchtballon van Westfalen het luchtruim kiezen. 
Het bedrijf Westfalen Gassen Nederland BV uit Deventer was zo enthousiast over het ontwerp-idee van Vriendenkring Van Gaal dat zij twee plaatsen voor een ballonvaart ter beschikking stellen. Kom dus naar de optocht kijken in Heeze, laat je vermaecken en maak zeker een foto van Vriendenkring Van Gaal!
Met deze foto van de Vriendenkring van Gaal tijdens de BrabantseDag in Heeze heb ik een ballonvaart gewonnen met Westfalgassen uit Deventer. Op 07 september was groen licht gegeven om de lucht in te gaan. Geweldig mooi het uitzicht vanuit de ballon en wat een rust (als de branders tenminste niet aangaan). De vlucht ging van Sterksel naar Elsendorp over Strabrechtse Heide, Lierop, Helmond, Bakel. De ballon ging met 30 km per uur vandaar dat we een flinke afstand hebben kunnen afleggen. Alleen de landing was euhhhhh hard.  De ballon met mand is een flink eind over de grond mee getrokken. Maar de vlucht zelf met de 🎈was helemaal top. 


Heeze-Leende24 heeft hiervan ook een reportage gemaakt: 


Geen opmerkingen: